Veneen teippaus

Veneen teippaus tuo veneelle persoonallisuutta ja uuden ilmeen, mutta myös suojelee sen pintoja UV-säteilyltä. Veneen teippaus (vinyl wrapping) on kustannustehokas ja monella tavalla maalausta kätevämpi tapa kylkien ehostukseen ja suojaamiseen.

Me teemme korkealaatuiset veneen teippaukset – pieniin veneisiin asennushallissamme Vantaan Koivuhaassa, ja suurempiin veneisiin paikan päällä telakkahallissa. Kerro lisää veneestäsi ja sovitaan yksityiskohdista!

Veneen teippaus vai veneen maalaus?

Veneiden maalipinnat joutuvat koville jatkuvassa UV-säteilyssä ja merivedessä. Etenkin käytettyjen veneiden kyljet ovat ajan mittaan haalistuneet, tai kenties haluat vain veneellesi lisää persoonallisuutta ja näyttävyyttä. Silloin veneen maalaus saattaa hiipiä mieleen, mutta nykyään teippaus, eli vinyl wrapping, on erittäin kannattava vaihtoehto maalaukselle.

Veneen teippaus
Veneen teippaus

7 hyvää syytä valita veneen teippaus

  1. Teippaus on usein edullisempi vaihtoehto maalaustyöhön verrattuna
  2. Asennus ei aiheuta pölyä, käryä tai kemikaalisotkua
  3. Helppohoitoinen ja kestävä pinta heti teippauksen jälkeen – ei kuivumisaikoja
  4. Kerralla paksu ja peittävä pinta
  5. Mahdollisuus myös suurtulosteteippauksiin ja erilaisiin materiaalijäljitelmiin
  6. Tarjoaa alkuperäiselle pinnalle suojaa UV-säteilyä vastaan
  7. Vene on helppo ja siisti palauttaa alkuperäisen näköiseksi poistamalla teippaukset.

Veneen teippaus vaatii lämpimän sisätilan

Teippaukset on tehtävä lämpimässä ja puhtaassa sisätilassa. Me SKK Groupilla teippaamme pienet peräkärrytrailerilla siirreltävissä olevat veneet asennushallissamme Vantaan Koivuhaassa. Isommat (yli 7m) veneet tulemme teippaamaan telakkahalliin.

Vähemmän sotkua – vähemmän tarvetta suojata ympäristöä

Veneen kylkien teippaus on maalaukseen verrattuna huomattavasti vähemmän sotkuinen prosessi – teippaukseen liittyvä työ ei aiheuta sotkua tai pölyä, ja siksi teippaus voidaan suorittaa venehallissa ilman tarvetta suojata ympärillä olevaa kalustoa.

Suunnittele ajoissa – ole valmiina veneilykauteen

Luonnollisesti vene ei kuitenkaan voi olla vedessä teippauksen aikana, joten muiden isompien huoltotöiden tapaan vene pitää nostaa vedestä teippauksen ajaksi. Lisäksi työtilassa täytyy olla normaali huonelämpö, joten lämmittämättömissä tai heikosti lämmitetyissä halleissa teippaus ei keskellä talvea onnistu, vaan joudut odottamaan kevättä ja uhraamaan palan veneilykautta veneen teippaustyöhön. Se ei onneksi vie kauaa!

Veneen kylkien teippausta kannattaakin alkaa suunnitella hyvissä ajoin – ota siis yhteyttä meihin heti projektin suunnitteluvaiheessa, ja varmistat että veneesi on valmis tulevaan veneilykauteen silloin, kun pitää!

Teippaukset sekä veneen ulkopintaan että sisäosiin

Veneen ulkopuolisten teippausten lisäksi teippauksilla voit helposti modernisoida sisätilojen ilmettä. Esimerkiksi sisustuspaneelien, mittaritaulujen tai puuosien teippauksella veneen olemuksesta saa kuin uuden ilman pölyä, käryä ja sotkua.

Sisätilojen teippauksia voi joissain tapauksissa tehdä myös veneilykauden ollessa käynnissä. Mikäli ajatus sisätilojen päivittämisessä on mielessäsi, keskustelemme mielellämme vaihtoehdoista ja aikatauluista jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa.

Veneen teippaus

Paras lopputulos ammattilaisten käsissä

Veneen kylkien teippaukseen liittyy erityispiirteitä, jotka vaativat asentajilta kokemusta ja ammattitaitoa. Parhaan lopputuloksen saatkin tilaamalla ammattilaiset tekemään teippaustyön.

Meidän aiempia veneenteippaustöitämme pääset tarkastelemaan täältä.

Pohjatyöt, materiaalivalinnat ja laadukas työn jälki

  • SKK Groupin ammattilaiset osaavat tehdä juuri oikeat materiaalivalinnat veneen materiaalin ja kunnon pohjalta pitkän kokemuksen ja osaamisensa ansiosta.
  • Ennen töiden aloittamista kokeneet asentajamme huolehtivat siitä, että pintamateriaali on teippaukselle soveltuvassa kunnossa ja pohjatyöt asianmukaisesti hoidettu.
  • Veneiden teippauksen erityispiirteenä on teipattavan pinnan suuri koko, joka asettaa asentajan ammattitaidolle ja tekniikalle omat vaatimuksensa. Veneiden teippaukseen liittyvä osaamisemme on moneen kertaan testattu esimerkiksi pelastuslaitoksen venekalustossa.

Suunnittelu ja toteutus SKK Groupin kanssa

Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat tarvittaessa mukana aina suunnittelusta tarkkaan toteutukseen. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo veneteippauksiin soveltuvia materiaaleja ja värejä.

Myös graafiset printtiteippaukset ja mainosteippaukset hoituvat meiltä avaimet käteen palveluna. Suunnittelupalvelumme kautta saat graafisen suunnittelun ammattilaisen luomaan juuri sinulle ja veneellesi sopivan yksilöllisen graafisen ilmeen.

Kokonaisvaltaiset teippauspalvelut SKK Groupilta

Mikäli kulkuneuvosi onkin varustettu pyörillä, ei huolta – meiltä hoituvat myös autojen ja muiden pyörillä kulkevien ajoneuvojen teippaukset kestävästi ja ammattitaidolla!

Ja myöskään paikallaan pysyvät kohteet eivät ole meille ongelma: teemme tietysti myös laadukkaat mainosteippaukset kiinteistöihin yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaan.