Auton teippaus (yliteippaus)

Auton yliteippaus eli auton teippaus kauttaaltaan on ylivoimainen keino autosi ulkonäön kohentamiseen ja alkuperäisen maalipinnan suojaamiseen. Auton teippaus luo yksilöllisen ilmeen nopeasti, helposti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Lue autoteippauksen hyödyistä ja mahdollisuuksista tällä sivulla, ja ota yhteyttä meihin – teemme laadukkaat autoteippaukset Vantaan Koivuhaassa!

Auton teippaus: monet mahdollisuudet

Auton teippaus palvelee monta eri tarkoitusta ja on erittäin hyvä vaihtoehto maalaukselle.

  • Yliteippauskalvot eivät vahingoita alkuperäistä maalipintaa.
  • Auton teippaus on helpompaa, kustannustehokkaampaa ja vähemmän sotkuista kuin maalaus.
  • Teippauskalvot ovat helposti poistettavissa, jos haluat palauttaa auton alkuperäiseen tilaan.
  • Kun on aika myydä auto, on teippaus suojannut alkuperäistä maalipintaa ja tekee myymisestä helpompaa ja kannattavampaa.

Valikoimistamme löytyvät normaalit, metallisoidut sekä matta- ja satiinisävyiset yliteippausmateriaalit. Voit siis valita teippaukset autoosi mieleisessäsi värissä, olipa kyseessä yliteippaus tai yksittäisten osien tuunaus​.

2080 Color poster (PDF)

Auton yliteippausteipit sopivat myös yksittäisten osien, kuten etumaskin, diffuusorin, katon tai peilien piristämiseen. Esimerkiksi suosittu chrome delete -käsittely kattaa kaikkien näkyvien kromiosien peittämisen. Teippaamalla on mahdollista luoda esimerkiksi tummanpuhuvia ja näyttäviä shadowline / black edition -paketteja jälkiasenteisesti.

Teippaus sopii myös henkilöautojen, matkailuautojen ja veneiden sisätiloihin. Auton sisätilojen teippauksella voidaan modernisoida esimerkiksi sisustuspaneelit, kojelauta ja puuosat helposti ja ilman sotkua. Teippauksella voidaan piilottaa myös auton sisätilan naarmut. Käyttämämme korkealaatuiset teippikalvot kestävät hyvin mekaanista rasitusta, UV-säteilyä, kuumuutta ja kylmyyttä sekä ovat helppoja pitää puhtaana.

Auton maalipinnan suojaus PPF kalvolla

Jos haluat suojata auton maalipinnan ilman että se saa uuden värin, tutustu maalinsuojakalvoihin ja kiveniskuteippeihin. PPF-kalvo eli Paint Protection Film on läpinäkyvä maalinsuojakalvo, jolla kannattaa suojata uuden auton maalipinta heti tuoreeltaan, ennen kuin kiveniskut ovat sitä turmelleet.

Lue lisää PPF-kalvoista »

Suojaus ppf-kalvolla

Autoteippaus Vantaan Koivuhaassa

SKK Group toteuttaa laadukkaat, toiveidesi mukaiset teippaukset autoon asennushallissamme Vantaan Koivuhaassa. Jos sijaintisi on Uusimaa, on meille helppo tulla, ja kyllä meille tullaan toisinaan kauempaakin.

Teippaukset autoon – suunnittelusta toteutukseen

Teippausstudioltamme löytyy myös tulostuskalusto, joten teippauksissa vain mielikuvitus on rajana. Tarjoamme myös yrityksille kuljetuskaluston, kuten henkilöautojen, pakettiautojen, bussien tai rekkojen mainosteippauksia.

Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen.

Graafisen suunnittelun ammattilaisemme sovittavat halutut tekstit ja kuviot autollesi merkki- ja mallikohtaisesti. 25 vuoden kokemuksemme takaa laadukkaan lopputuloksen.

Näin autoteippaus kanssamme etenee

  1. Teippausta suunnitellessa kannattaa olla yhteydessä jo varhaisessa vaiheessa. Etenkin graafisissa teippauksissa on syytä varata aikaa myös graafisen konseptin luomiselle. Sovitaan asioista sähköpostitse tai/ja puhelimitse, ja tarvittaessa voit vierailla paikan päällä Vantaalla.
  2. Teipit valitaan laajasta vaihtoehtojen kirjosta ja huomioitavana on muutakin kuin värivaihtoehdot. Käytämme markkinoiden parhaita 3M, Avery ja Image Perfect -teippikalvoja, joille valmistajat antavat vaihtoehdosta riippuen 5–10 vuoden materiaalitakuun.
  3. Sovittuna ajankohtana tuot autosi asennushalliimme Vantaan Koivuhakaan. Olet ehkä jo tässä kohtaa vieraillut meillä aiemmin tutustumassa teippausvaihtoehtoihin.
  4. Suoritamme aina ennen töiden aloittamista perusteellisen auton pesun ja viimeistelemme pinnat erityisesti teippimateriaaleille suunnitelluilla puhdistusaineilla. Näin varmistamme, että teipattava pinta on tasainen ja rasvaton parhaan lopputuloksen takaamiseksi.
  5. Itse teippaustyö kestää muutamista tunneista päiviin riippuen teippaustyön laajuudesta. Kiinnitämme suurta huomiota pohjatöihin, jotka ovat yhtä kriittinen vaihe kuin itse teipin asentaminen.
  6. Asennustyön valmistuttua sinua odottaa tyylikäs, laadukkaasti teipattu, uuden upean pinnan saanut auto.

Kaikki teippauspalvelut saman katon alta

Mikäli kalustosi on kelluvaa sorttia, ei huolta – meiltä hoituvat myös veneiden teippaukset kestävästi ja ammattitaidolla!

Ja jos kaipaat tyylikkään pinnan lisäksi brändäystä, meiltä hoituvat laadukkaasti myös autojen ja muiden pyörillä kulkevien ajoneuvojen teippaukset!

Ja myöskään paikallaan pysyvät kohteet eivät ole meille ongelma: teemme tietysti myös laadukkaat mainosteippaukset kiinteistöihin yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaan.