Peilikalvo ikkunassa tuo yksityisyyttä

Jos kiinteistön ikkunat ovat vilkkaan kadun varrella, tai jos esimerkiksi yrityksen tuotantotilat halutaan suojata ohikulkijoiden katseilta, on peilaava ikkunakalvo hyvä ratkaisu. Ikkunakalvo, josta näkee ulos mutta ei sisälle toimii näkösuojana, mutta tuo silti valoa ja tilan tuntua sisätiloihin.

Meiltä saat myös tehokkaasti suojaavat peilikalvot kiinteistöjen ja kotien ikkunoihin asennettuna!

Peilaava ikkunakalvo kiinteistöihin

Yksisuuntainen peilikalvo palvelee erilaisia yritys- ja asuin kiinteistöjä tuoden samalla suojaa auringon lämmöltä ja UV-säteilyltä että tarjoten näkösuojaa ulkopuolisilta. Yhteen suuntaan kerrallaan läpinäkyvän peilikalvon käyttökohteita ovat esimerkiksi:

  • Katutasossa sijaitsevien huoneistojen ikkunat – myös maitolasikalvo on hyvä vaihtoehto
  • Laboratoriot tai tuotantotilat, joissa on suuria ikkunapintoja
  • Poliisin ja turvallisuuspalvelujen tilat.
Peilaavat kalvot kiinteistöiden ikkunoihin

Peilikalvo toimii näköesteenä vain valoisaan suuntaan

Peilaavan ikkunakalvon toimintaperiaatteesta on hyvä tietää se, että kalvo toimii peilaavana vain niin päin, että valoisammasta tilasta ei näe hämärämpään. Tällöin esimerkiksi jos illan tullen pimeällä sisätiloihin sytytetään valot ja ulkona alkaa hämärtää, kääntyy peiliefekti yhtäkkiä toisinpäin. Hämärän tullen voivat siis myös muut näkösuojat olla tarpeen, jos kalvolta tarvitaan näkösuojaa myös ilta-aikaan.

Valitaan sopivin ikkunakalvo kiinteistöllesi

Peilikalvot ovat vain yksi vaihtoehto laajassa, erilaisten ikkunakalvojen valikoimassa. Ominaisuuksia ovat niin aurinko- ja UV-suoja, murtosuoja kuin näkösuojakin, ja tummuusasteitakin on laaja skaala.

Kun mietit, millainen ikkunakalvo palvelisi parhaiten kiinteistösi tarpeita tai haluat tietää lisää peilaavien ikkunakalvojen toimintamekanismeista, käänny ammattilaisen puoleen. Me SKK Groupilla olemme asentaneet ikkunakalvoja ja sisustuskalvoja kiinteistöihin jo 25 vuoden ajan. Tunnemme niin kalvot kuin parhaat käytännöt niiden asentamisessa. Asennetaan sinunkin kiinteistöösi laadukkaat kalvot!