Mainosteippaus kiinteistöihin

Mainosteippaus on kustannustehokas markkinointikeino, jonka ansiosta brändinäkyvyys kasvaa ja jää asiakkaan mieleen paremmin. Me teemme laadukkaat ja pitkäikäiset kiinteistöjen mainosteippaukset sekä ikkunateippaukset vankalla ammattitaidolla.

Olipa kyseessä pieni tai suuri mainosteippaus, ota yhteyttä ja autamme sinua toteuttamaan ideasi!

Mainosteippaukset kaikkiin kohteisiin

Me toteutamme mainosteippaukset kaiken kokoisiin ja -tyyppisiin kohteisiin. Teippaamme nopeasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla esimerkiksi:

  • Suuripinta-alaiset yritysilmeet
  • Pienet logo- ja opasteteippaukset
  • Yritysten julkisivut ja aukioloajat
  • Infotaulut ja mainostaulut
  • Ja paljon muuta
Mainosteippaukset ikkunoihin

Sujuva prosessi ja laadukkaat materiaalit

Kun toteutamme yrityksellenne mainosteippaukset, voitte luottaa siihen, että prosessi on nopea ja sujuva, ja palvelee teidän tarpeitanne parhaiten. Voitte joko tuottaa oman aineistonne meille teipattavaksi, tai suunnitella kanssamme toiveidenne tai graafisen ohjeistonne mukaisen kokonaisuuden. 

Mainosteippausmateriaalit, joita käytämme ovat laadukkaita 3M-, Image Perfect ja Avery-teippejä, jotka muotoutuvat erinomaisesti ohuen ja joustavan materiaalinsa ansiosta. Näin lopputulos on takuulla laadukas ja kestävä.

Opastetarrat ja opastekyltit

Mainosteippaus tuo näkyvyyttä brändillesi

Mainosteippaus parantaa näkyvyyttä ja on fiksu tapa toteuttaa näkyvää markkinointia omissa tiloissanne ja niiden ulkopuolella. Ikkunateippaus toimitiloissa auttaa asiakkaita löytämään perille ja jättää muistijäljen ohikulkijan mieleen.

Mainosteippaus yrityksen autoissa on ilmaista markkinointia brändillenne aina, kun liikutte yrityksen ajoneuvoilla – kaikkialla, missä liikutte. Tosiaan, me toteutamme samalla vankalla ammattitaidolla myös autojen mainosteippaukset.

Mainoskyltti tai -opaste johdattaa perille asti

Mainostamista ei kannata jättää vain omaan kiinteistöön ja kulkuneuvoihin, sillä mahdollisuuksia tavoittaa asiakkaiden huomio on paljon muitakin – ja ne kannattaa hyödyntää. Siksi saat meiltä tietysti myös brändätyt mainoskyltit ja -opasteet!

Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut yrityksesi brändinäkyvyyden vahvistamiseksi!​