Ikkunakalvot kotiin ja kiinteistöihin

Ikkunakalvot tuovat kotiin ja kiinteistöön monia hyötyjä, suojaa ja säästöjä. Jos olet pohtinut ikkunakalvojen hankintaa mutta et ole varma, millaiset kalvot olisivat parhaat juuri teidän kotiinne tai kiinteistöönne, ota toki yhteyttä ja selvitetään vaihtoehdot yhdessä!

Ikkunakalvojen erilaiset tehtävät

Kalvot ikkunoissa voivat palvella monta eri tarkoitusta, erikseen tai yhtä aikaa. Käymme läpi yleisimmät kalvotyypit ja niiden funktiot.

Tämä on varmasti yleisin ikkunakalvojen tehtävä, niin yksityisissä kodeissa kuin erilaisissa kiinteistöissä ja toimistorakennuksissa. Suojatessaan auringolta kalvot auttavat laskemaan sisälämpötilaa ja näin pienentämään ilmastoinnin tarvetta. Valolta ja häikäisyltä suojaaminen säästää tietokonepäätteellä työskentelevien silmiä, ja UV-säteilyltä suojaus niin ihmisiä kuin esimerkiksi pintoja ja huonekaluja.

Tutustu ikkunaan asennettaviin auringonsuojakalvoihin!

Peilaavat ikkunakalvot takaavat ikkunoiden takana asuvien tai työskentelevien ihmisten yksityisyyden mutta päästävät silti valon sisään eivätkä pienennä tilan tuntua. Peilaavat kalvot ikkunoissa sopivat niin alimpien kerrosten koteihin kuin erilaisiin kiinteistöihin, joiden sisätilat halutaan suojata katseilta.

Lue lisää peilikalvojen ominaisuuksista!

Ikkunakalvojen ei tarvitse olla tummanpuhuvia tai peilaavia, vaan ne voivat toimia yhtä aikaa lasinsomisteena ja palvella yksityisyydentuojana. Tällaisia huurteisen, hiekkapuhalletun tai maitomaisen ilmeen tuovia ikkunakalvoja käytetään myös vaikkapa katutason asuin- ja liiketilojen laseissa sekä monissa toimistotiloissa.

Tutustu lasinsomistuskalvoihin!

Muiden ominaisuuksiensa lisäksi ikkunakalvot kodin tai kiinteistön ikkunoissa voivat tarjota murto- tai sirpalesuojan. Ne voivat hidastaa murtoja tai jopa estää ne kokonaan, ja lasin rikkoutuessa ne estävät sirpaleita leviämästä laajalle alueelle. Usein yhdessä ikkunakalvossa voi olla monia eri ominaisuuksia.

Tutustu sirpale- ja murtosuojakalvoihin!

Ikkunakalvot suojaavat ja turvaavat kotisi ikkunat

Tilaa ikkunakalvot kotiin ja kiinteistöihin meiltä

Me SKK Groupilla autamme valitsemaan – ja tulemme asentamaan markkinoiden laadukkaimmat kalvot koteihin ja kiinteistöihin. Myös sinun luoksesi. Voit lukea lisää sekä meistä, että meidän kalvottamistamme kohteista, ja sitten vain viestiä meille, ja kerro miten voisimme auttaa.

Jos emme heti vastaa puhelimeen, se tarkoittaa sitä että olemme työn touhussa. Palaamme asiaan aina 24 tunnin kuluessa, ja jos vielä laitat sähköpostilla lisätietoja kohteesta, pääsemme vielä nopeammin kärryille tilanteestasi ja tarpeistasi.

Ota yhteyttä – jutellaan pian lisää!

Ikkunakalvot kotiisi - SKK Group Oy