• Etusivu
  • »
  • PPF maalinsuojakalvot ja kiveniskuteipit

PPF-kalvot ja kiveniskuteipit auton maalipinnan suojaukseen

PPF-kalvo on tehokas auton maalipinnan suoja kiveniskuja ja muita kolhuja vastaan. PPF tulee sanoista Paint Protection Film. Se on läpinäkyvä maalinsuojakalvo, josta käytetään myös nimitystä kiveniskuteippi, jolla kannattaa suojata uuden auton maalipinta heti tuoreeltaan, ennen kuin kiveniskut ovat sitä turmelleet. Siitä käytetäänkin myös nimitystä kiveniskuteippi.

Suojaa kriittisimmät osat – tai koko auto

Yleisin tapa on suojata PPF-kalvolla auton keulan konepelti, etupuskuri ja/tai ajovalot, jotka ovat kaikkein alttiimpia kiveniskuille. Joskus suojakalvoa tarvitaan myös helmojen suojaamiseen, oviaukkojen alaosaan tai takapuskurin lastaussuojaksi.

Halutessa PPF-kalvon asentaminen voidaan toteuttaa myös auton yliteippauksena, eli asentaa suojaamaan koko auton maalipintaa – joskaan se ei ole niin yleistä kuin edellä lueteltujen auton etuosien suojaaminen.

maalinsuojakalvo

Kiveniskuteippi auttaa säilyttämään auton arvon

Vaikka suojakalvon pääasiallinen tehtävä on suojata maalipintaa kiveniskuilta, tarjoaa se samalla suojan myös muulta mekaaniselta sekä kemikaaliselta rasitukselta, mitä auton pintaan voi kohdistua. Se voi parhaimmillaan suojata autoa jopa tavanomaisilta kolhuilta, joita parkkihalleissa ja parkkipaikoilla joskus pääsee syntymään.

maalinsuojakalvo

Kiveniskuteipit on helppo asentaa sekä myöhemmin tarvittaessa poistaa. Varmaa on, että niiden avulla säilytät autosi maalipinnan paremmassa kunnossa, ja autosi arvon korkeampana myös jälleenmyyntiä varten.

Auton maalinsuojakalvon ominaisuudet

PPF-maalinsuojakalvo:

  • Parantaa auton ulkonäköä ja helpottaa maalipinnan hoitoa.
  • Suojaa alkuperäistä maalipintaa vedeltä, UV-säteilyltä, naarmuilta ja kolhuilta.
  • Ei muuta auton väriä, vaan muodostaa vahvan, läpinäkyvän (matta tai kiiltävä) muovikalvon maalipinnan päälle.
  • On polyuretaania, ja saatavana sekä läpinäkyvänä että halutessa värillisenä.
  • On ominaisuuksiltaan itsekorjaava, eli mekaaninen rasitus näkyy vähemmän kuin alkuperäisessä maalipinnassa.
  • On erittäin helppohoitoinen ja pitkäkestoinen.

Me asennamme laadukkaat PPF-kalvot ja kiveniskuteipit

Maalipinnan suojakalvojen asennus kannattaa jättää ammattilaisen käsiin, niin voit olla varma, että saat laadukasta jälkeä, laatutuotteilla. Me suoritamme suojakalvojen asennukset pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Työ tehdään asennushallissamme Vantaan Koivuhaassa.

Ota meihin yhteyttä, niin valitaan yhdessä juuri sinun autosi tarpeisiin parhaiten sopiva suojakalvo, ja sovitaan asennusaika!

Maalinsuojakalvo ja ajovalojen suojaus