SKK Group – tietoa yrityksestä

SKK Group on vuonna 2000 perustettu, kiinteistöjen ja ajoneuvojen teippauksiin erikoistunut yritys. Olemme palvelleet niin pääkaupunkiseudulla kuin sen ulkopuolella laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti jo yli 20 vuoden ajan.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset aina hotelleista toimistoihin, teollisuuden toimijoista kauppakeskuksiin ja kahviloista kuntosaleihin – tarvittaessa palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Tehokas ydintiimi ja luottokumppanit

Olemme dynaaminen ja tehokas kahden hengen ydintiimi, missä työnjako sujuu näin: Petteri hoitaa toimitusjohtajan tehtäviä, tarjouslaskentaa sekä huolehtii kohdekäynneistä. Mia vastaa yrityksemme taloushallinnosta sekä asennuksien aikataulujärjestelyistä.

Laadukkaan toteutuksen nopeassa aikataulussa takaa huolella valikoitu ja luotettava alihankkijaverkostomme, jonka ansiosta hoidamme kaikenkokoiset hankkeet aina sovitusti maaliin kautta maan.

Auringonsuojakalvojen asennus

Avaimet käteen -palvelua suunnittelusta toteutukseen

SKK Group toteuttaa ajoneuvojen ja kiinteistöjen mainosteippauksia monipuolisesti näyteikkunoista mainoskyltteihin ja mainosopasteisiin.

Asennamme kiinteistöjen ja kotien auringonsuojakalvot, turvakalvot ja sisustuskalvot, ajoneuvoihin tummennamme lasit ja asennamme maalinsuojakalvot. Mainokset ja yritysilmeet teippaamme niin ajoneuvoihin kuin kiinteistöihin.

Meiltä asiakas saa avaimet käteen palveluna meiltä kaiken suunnittelusta valmiiseen työhön. Tarvittaessa voimme esimerkiksi luoda tai uudistaa koko yritysilmeen aina graafisesta suunnittelusta toteutukseen saakka.

Lupauksemme asiakkaille

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Siksi meidän on helppo luvata jokaiselle asiakkaallemme huippulaadukas työnjälki ja nopea palvelu – sen vähempää emme suostuisi tarjoamaan. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja: kiinteistöissä ne ovat 3M- ja Solar Gard -tuotteet,  autoissa 3M- ja Solar Gard -tuotteet, Avery-, Image Perfect-, STEK ja Suntek-kalvot.

Meillä on itse asiassa Suomen laajin valikoima ikkuna- ja autoteippauskalvoja ja tarjoamme aina optimiratkaisun täsmätarpeeseesi. Ota yhteyttä, ja selvitetään miten voimme auttaa juuri sinua!

Vastuullisuus kaikessa tekemisessä

Vastuullisuus on meille tärkeää sen kaikissa ulottuvuuksissaan.

Auringonsuojakalvoilla edistämme toimitilojen energiankulutuksen pienentämistä ja entistä parempaa ympäristövastuuta. Kannamme taloudellista vastuuta yrityksestämme, joka on vakavarainen, AAA-luottoluokitusta kantava suomalainen yritys.

Huolehdimme luonnollisesti tilaajavastuulain kaikista velvoitteista, ja otamme aina täyden vastuun työmme lopputuloksesta Tämä näkyy laadukkaana työnjälkenä sekä tyytyväisinä asiakkaina, jotka palaavat meille uusien kalvotustarpeiden ilmetessä.

Haluamme lisäksi kantaa vastuun yrityksenä myös auttaa muita, jotka apua tarvitsevat. Siksi SKK Group onkin jo pitkään tukenut Lastenklinikoiden kummien toimintaa.

Elämä lapselle tukilogo 2023
SKK Group asentaa ikkunakalvot

SKK Group on laatumerkkien valtuutettu asennusliike

Asiakkaitamme