Auton mainosteippaus

Auton tai pakettiauton teippaus on yrityksesi liikkuva mainostaulu. Jos yritykselläsi on kuljetuskalustoa, kannattaa niiden kyljet hyödyntää yrityksen brändiä tukemaan ja tarjontaa markkinoimaan – se on kaiken lisäksi edullinen mainospaikka.

Tutustu autojen ja pakettiautojen teippausmahdollisuuksiin ja tilaa mainosteippaus meiltä, alan pitkän linjan ammattilaiselta. Toteutamme työt asennushallillamme Vantaan Koivuhaassa. Tarvittaessa myös suunnittelemme teippaukset – jopa koko yrityksen graafisen ilmeen.

Mainosteippaus pakettiautoon, bussiin tai vaikka polkupyörään

Mainosteippaukset sopivat yrityksen brändin rakentamiseen ja mainostamiseen riippumatta ajoneuvotyypistä. Mainosteippaukseen soveltuvat erinomaisesti ainakin seuraavat kulkuneuvot:

 • Pakettiauto
 • Rekka
 • Perävaunu
 • Bussi
 • Asuntoauto
 • Henkilöauto
 • Moottoripyörä
 • Vene
Pakettiauton yliteippaus ja mainosteippaus

Kun yrityksen kiinteistöt, ajoneuvot ja muu fyysinen ja digitaalinen tila ja omaisuus on brändätty yhtenäisesti, takaa se entistä paremmin mieleenjäävän kokonaisuuden. Ajoneuvot voi peittää koko pinta-alaltaan yrityksen visuaalisella ilmeellä tai yksinkertaisemmalla logoteippauksella.

Mainosteippaus autossa on oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Ajattele, jos huomaat kevään tullen rivakannäköisen ikkunanpesijän kiillottamassa naapurisi ikkunoita. Vilkaiset kadulle, ja näet ikkunanpesijän pakettiauton, jossa komeilee firman nimi, puhelinnumero ja kotisivut. Voit oitis suunnata heidän nettisivuilleen tutustumaan palveluun ja varaamaan oman ikkunanpesuajan. Entäs jos pakettiauto olisi valkoinen, ilman mainosteippausta? Niinpä, ikkunanpesijällä olisi yksi potentiaalinen asiakas vähemmän.

Muun ulkomainonnan hintaan verrattuna yksilöllinen mainosteippaus on siis erittäin edullinen tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä – juuri niiden potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Yleensä teippausten tavoitteena onkin jäädä mieleen ja myös toimia mainoksena oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Psst. Varmistathan teippauksen lisäksi, että yrityksesi kotisivuilta löytyy asiakkaan tarvitsemat tiedot ostopäätöksessä etenemiseen!

Pakettiauton mainosteippaus

Auton tai pakettiauton mainosteippauksen suunnittelu

Yksilöllinen mainosteippaus tavoittaa yrityksestäsi kiinnostunutta yleisöä aina kalustosi ollessa liikenteessä. Hyvin toteutettu mainosteippaus jää mieleen ja kannustaa hakemaan lisätietoja yrityksestäsi. Mitkä sitten ovat hyvän mainosteippauksen ainekset?

 • Teippauksen on tärkeää olla visuaalisesti hyvännäköinen ja positiivisesti mieleenjäävä – ja ennen kaikkea yrityksen visuaalisen ilmeen mukainen.
 • Auton tai muun kulkuneuvon mainosteippauksen on hyvä sisältää yrityksen yhteystiedot – iso osa yksilöllisen mainosteippauksen nähneistä hakee verkosta lisätietoja yrityksestäsi tai palveluistasi. Kotisivu ja käyntiosoite jäävät helpommin mieleen kuin yrityksesi puhelinnumero.
 • Viimeistele mainosteippauksen sanoma ytimekkäällä ja mieleenjäävällä kiteytyksellä yrityksesi palvelusta. Esimerkiksi ”Taatusti laadukkaat mainosteippaukset 25 vuoden kokemuksella!”. Näin ajoneuvosi näkevälle yleisölle aukeaa yhdellä silmäyksellä, mitä yrityksesi tekee ja onko tuotteistasi tai palveluistasi kenties hyötyä heille.

Tapauksesta riippuen mainosteippaus voidaan toteuttaa koko auton kattavana yliteippauksena tai pienempänä logoteippauksena. Oli kyseessä millainen ratkaisu tahansa, moni miettii tässä kohtaa, onko auton teippaus vaikea poistaa jälkikäteen? Jos yritys muuttaa visuaalista ilmettään tai kalustoa on tarve myydä tai vaihtaa, on mainosteippauksen poistaminen ajankohtaista.

Voimme kertoa, että se ei onneksi ole vaikeaa. Auton teippaus on helposti poistettavissa, eikä heikennä auton jälleenmyyntiarvoa. Eikun teippaamaan!

Koska teippaukset on helppo poistaa tai vaihtaa uusiin, on se huomattava etu esimerkiksi auton maalaamiseen verrattuna. Teippaus on siis edullinen ja joustavampi vaihtoehto auton maalaukselle.

Mainosteippaus etenkin ammattilaisen toteuttamana on laadukas ja pitkäikäinen. Mainosteippauksissa ja yliteippauksissa käytämme vain laadukkaita 3M-, Avery- ja ImagePerfect-teippejä.

Avaimet käteen -teippaukset yli 25 vuoden kokemuksella

SKK Group Oy toteuttaa laadukkaat mainosteippaukset pienistä logoteipeistä täysimittaisiin, kaikki pinnat kattavaan yliteippaukseen. Meiltä saat kokemuksen, näkemyksen ja korkealaatuisen toteutuksen, ryyditettynä ystävällisellä ja nopealla palvelulla.

Suunnittelupalvelu apunasi

​Valikoimastamme löytyy laaja valikoima eri väri- ja kuviovaihtoehtoja. Voimme toteuttaa teippaukset valmiin aineistoin pohjalta tai tarjota kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua toiveiden mukaan.

Pyydä siis tarjous kalustosi mainosteippausten suunnittelusta, toteutuksesta tai molemmista!
Haluat ehkä myös inspiroitua tutustumalla tekemiimme ajoneuvoteippauksiin! 

Myös muut teippauspalvelut saman katon alta

Teippaus sopii myös auton sisäosien tyylittelyyn, joten voit jatkaa yrityksesi persoonallisen ilmeen myös ohjaamon tai matkustamon puolelle. Autojen yliteippaus on myös hyvä vaihtoehto kalliille maalaukselle tai lakkaukselle, jos kaluston maalipinta on esimerkiksi päässyt haalistumaan UV-säteilyssä. Lue lisää yliteippauksista! 

Mikäli kalustosi on kelluvaa laatua, ei huolta – meiltä hoituvat myös veneiden teippaukset kestävästi ja ammattitaidolla!

Ja myöskään paikallaan pysyvät kohteet eivät ole meille ongelma: teemme tietysti myös laadukkaat mainosteippaukset kiinteistöihin yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaan.