Maitolasikalvot, huurrekalvot ja muut lasinsomistuskalvot

Lasinsomistuskalvo tuo tilaan pehmeyttä, uusia sävyjä ja yksityisyydensuojaa. Lasit saavat uudet tekstuurit kustannustehokkaasti, ja valoisuudesta tinkimättä. Me asennamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiset maitolasikalvot, huurrekalvot, hiekkapuhalluskalvot ja muut lasinsomistuskalvot kiinteistöjen ikkunoihin kautta maan.

3M-somistuskalvot ikkunaan

Etenkin julkisissa tiloissa ikkunoiden ja isojen lasipintojen somistaminen voi muuttaa tilan ilmettä todella paljon. Kun se tehdään maitolasikalvojen, huurrekalvojen tai muiden lasinsomistuskalvojen avulla, on projekti kaiken lisäksi helppo ja nopea sekä kustannuksiltaan maltillinen. Käytämme korkealaatusia 3M-ikkunakalvoja, joiden valikoimasta löytyy varmasti sopiva myös sinun tarpeisiisi.

​3M Dichroic -lasinsomistuskalvolla on kaksi hyvin erilaista funktiota: yhtäältä sen kova pinta auttaa torjumaan naarmuja itse lasin pinnassa – ja samalla 3M Dichroic-kalvo luo sisätilojen lasipinnoille loistavan efektin, jossa väri vaihtuu katsojan näkökulmasta katsottuna. Näillä lasinsomistuskalvoilla tuot tilaan aivan uudenlaista hehkua.

​3M Fasara -lasinsomistuskalvojen avulla muutat ikkunapintojen ilmeen sisällä ja ulkona. Lasisomistuskalvoilla luot tyylikkäästi yksityisyyttä ikkunallisin tiloihin. Saat luotua riisipaperimaisen kauniin efektin lasiin, jonka avulla rauhoitat ja jaat lasin erottaman tilan aivan uudella tavalla, ja mahdollistat silti valon kulkemisen ja kevyen tunnelman.

3M Fasara. Dsuted/Frosted, Dichroic Sample Book (PDF)

3M:n valikoimasta löytyvät myös erittäin laadukkaat, himmeät ja huurteiset kalvomallit. Huurrekalvot, hiekkapuhalluskalvot ja maitolasikalvot loihtivat ikkunaan hiekkapuhalletun ja etsatun lasin ilmeen, kustannusten murto-osalla. Tällainen kalvo on hyvä tapa pehmentää tilan ilmettä ja sinne ikkunasta tulevaa valoa, ja tarjota samalla näkösuojaa.

Huurrekalvo, maitolasikalvo tai jokin muu kalvo himmentämään tai somistamaan ikkunapintaa? Jos tarvitset apua sopivan lasinsomistuskalvon valinnassa, ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeistasi – valitaan yhdessä kiinteistösi ikkunapintojen tarpeisiin parhaiten soveltuva kalvo!

Kaipaavatko sisätilat myös suojaa auringolta
Tutustu auringonsuojakalvoihin!

Tiesitkö, että kalvoilla luot uuden ilmeen myös seinäpinnoille?
Tutustu sisustuskalvoihin!

Ikkunakalvoilla voi myös turvata ja suojata kiinteistöä.
Tutustu turvakalvoihin!